Tisztelt Ügyfeleink, Örömmel üdvözöljük Önöket a megújult webes felületünkön, belépés után kérjük, ellenőrizzék nevüket és címüket. Amennyiben az ott szereplő adatok rendben vannak, akkor az Előfizetés beállítások menüben a szerződő adatlapját hasábonként töltsék ki és mentsék el. Ezt első esetben mindig számítógépes felületen tegyék meg. Adateltérés esetén kérjük, hogy írjanak a dpiugyfelszolgalat@mobilforce.hu e-mail címre, a hibás és a helyes adatok megadásával. Társaságunknál gondolunk Önre és családjára. Így a korona vírus terjedésének megelőzésének érdekében üzletünkben 2020. március 16. hétfőtől felfüggesztjük a személyes átvétel lehetőségét, helyette kérjük válassza az otthona kényelméből mobilkészülékről, számítógépről is elérhető digitális felületünket, honlapunkat, email címünket és telefonos ügyfélszolgálatunkat. Megrendeléseiket futárszolgálattal teljesítjük. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy rendkívüli helyzetre való tekintettel telefonos és elektronikus ügyfélszolgálatunk elérhetősége az alábbiak szerint módosul. Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 09.00 órától – 14:30 percig. Együttműködésüket megköszönve, Üdvözlettel. DPI ügyfélszolgálat.

©2020 DPI

 

 

 

 

 

 

 

!!!Figyelem!!!

A megnövekedett Tarifaváltási igények beérkezési sorrendben történő feldolgozása miatt, vállalkozásunk nem tudja garantálni, hogy minden esetben a legközelebbi Telenor havi számlazárásra feltudja dolgozni a beérkező igényeket, ezáltal a Tarifaváltás átcsúszhat a következő számlazárási időpontra.

 

Továbbra is részletfizetést kínálunk minden új és meglévő magánszemély előfizetőnknek 15.000 Ft feletti készülék vásárlás esetén, Hang és Internet tarifáink mellé készüléktől függően 11 vagy 22 havi futamidővel. A részletfizetést magánszemély ügyfeleink vehetik igénybe, élő hűség idő esetén arányos kötbér fizetés terhe mellett.

A részletfizetéssel megvásárolható készülékekről, internetes eszközökről, a részlet futam idejéről és összegéről tájékozódhat az Információ menü - készülékek almenüpontjában a/az 

+ előfizetéssel elérhető készülékek

+ Bónusz programban elérhető készülékek

+ internetes eszközök listájában.